Veelgestelde vragen

Voorlopig leveren wij binnen België.

De consument heeft het recht om binnen een termijn van 14 kalenderdagen, tenzij anders bepaald, zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen, gegeven dat het herroepingsrecht van toepassing is op het door de klant bestelde goed of dienst. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet de Klant, de verkoper via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of e-mail) tijdig op de hoogte stellen van zijn beslissing de overeenkomst te herroepen. De Klant moet de goederen onmiddellijk terugzenden of overhandigen na zijn beslissing om de overeenkomst te herroepen. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor rekening van de Klant tenzij anders overeengekomen.

Indien het teruggestuurde product op een of andere manier in waarde verminderd is, wordt het recht behouden om de Klant aansprakelijk te stellen en schadevergoeding te eisen voor elke waardevermindering. Enkel artikelen die zich in de originele verpakking bevinden, samen met alle toebehoren, gebruiksaanwijzingen en factuur of aankoopbewijs kunnen worden teruggenomen. Sommige artikelen mogen niet retour worden gestuurd. Dit geldt voor onder ander voor artikelen:

  • Die op maat zijn gemaakt (bijvoorbeeld vijver-, zwemvijver en zwembadfolies)
  • Die zijn geopend (bijvoorbeeld lijm, kit, siliconen)

Alle prijzen op de webshop zijn inclusief btw.

Zeker! Via ons moederbedrijf SEALTEC WATERPROOFING kunnen we de plaatsing van de waterdichting aanbieden. Het volstaat om een schets met planmaten en overzicht van de details te sturen. Op deze basis kunnen we een offerte maken. 

Webshop laten maken door KMO-Shops-Logo-Wit-XS - Copyright © 2024 - Sealtec Waterproofing bvba