Over Ons

De VIJVERFOLIESHOP is een distributie- en adviespartner voor  waterdichtingsystemen en een onderdeel van SEALTEC WATERPROOFING. Op basis van meer dan 17 jaar ervaring weten we dat EPDM en TPO-folies een duurzame waterdichting voor zwemvijvers, tuinvijvers, koivijvers en zwembaden garanderen. Deze ervaring stellen we u zeer graag ter beschikking. U kan bij ons terecht voor advies die start bij de planning en eindigt bij de oplevering van uw project. Kortom, u bepaald zelf welke ondersteuning u wenst.

Onze waarden

Bij de keuze van onze producten staat mens en milieu centraal. Alle onze producten kunnen terugblikken op decennia’s bewezen duurzaamheid. Maar naast duurzaamheid hechten we ook zeer veel belang aan ecologie en arbeidsgezondheid. Onze producten zijn vrij van solventen, weekmakers, chlorides (PVC vrij) en biocides die een ontegensprekelijke impact hebben op de gezondheid van de mens en het milieu. De productie van al onze producten bevindt zich in centraal Europa. De transportweg en dus ook de totale ecologische voetafdruk blijft daardoor beperkt. We bekijken dus duurzaamheid en ecologie in zijn brede context. 

Onze garanties

Bij ons kan u steevast rekenen op een uitgebreide selectie van kwaliteitsartikelen, professioneel advies en een snelle en correcte levering van uw bestelling.

Topkwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

Expertise

Heeft u vragen over uw bestelling? Onze experts staan klaar om u te helpen per email of telefoon!

Snelle levering

Wij staan voor een correcte levering. Uw bestelling , razendsnel bij u thuis geleverd.

Advies op maat

Door de jarenlange ervaring en de nodige kennis die wij graag met u delen garanderen wij u de beste kwaliteit van onze producten. Wij staan u graag bij met advies! Contacteer ons om direct met een specialist in contact te komen!

Webshop laten maken door KMO-Shops-Logo-Wit-XS - Copyright © 2024 - Sealtec Waterproofing bvba